Normal atau tidak

Hai nak tnya normal atau tidak anak saya minum susu formula and hrini dia xberak tpi dy xmerengek risau dia sembelit jaa…dan dia ada tnda2 mcm xsesuai dgn susu formula tu tpi dia dh minum susu tu dh 2bulan ok jer…dlm dua 3 hri ni ja tunjuk mcm ada tnda2 xsesuai dgn susu tu

1 Balas

dh urut perut dia?

5mo ago

Dh urut dh bt massage kaki..dy kntut smua tpi xberak…pstu mntah memancut…sblom ni dy mntah jgk tpi berak ok…sya ada jgk tnya dkt doc psai mntah tu tpi doc ckp sbb minum susu lebih and now dia xberak plk