Kuantiti snack&makan

Hai nak tnya berapa amaun baby 6m kena makan ye sbb ank sy ni sronok makan..xpe ke klau dia hbskan 1mangkuk bubur tu dgn snack buah tu sekali makan kt food feeder tu je ke?

2 Balas

tak apa. bby sy pun jenis suka makan. pantang nmpk mangkuk, sudu. cuma nya kena pelbagaikan menu supaya bby tak bosan. snack buah blh bg 1x sehari..antara meal utama

bley je.. yg pentg baby nak mkn.. nant klu baby x nak mkn, pening kepala..