DUE DATE berubah

Hai nak tanye semakin nk dekat memang due date akn berubah ikut saiz baby ke. Sbb smlm saya scan kk saya perasan EDD saya 26/11/21 sblom ni 24/11/21 saya bertanya dengan doktor itu itu hanya purata saje. Janji x lebih 14 hari dati jangkaan due date yg diberikan#ingintahu

1 Balas

Selalunya ikut first due date yg kita dpt masa nk buka buku pink tu. Size EDD berubah sbb ikut size baby, kalau baby besar sikit boleh jd lebih awal, klu kecik lebih lmbt. Apa pun ikut first EDD yg kita dpt.