stress

Hai nak tanya,macam mana nak tenangkan diri ya.. saya baru pertama kali czer,anak kena tahan dalam nicu susu pulak tak keluar,,msalahnya saya puting inverted..perah hanya keluar sedikit.. ada tak teknik perahan bagi puting inverted macam saya ni?

4 Balas

Jgn stress sis..sy pun ada pengalaman czer,susu xkuar. Pas seminggu bersalin bru susu kuar byk. Slps berurut semua. Sy pun puting kedalam sebelah. In Shaa Allah bile baby dh start isap, akn kuar ckit2

jgn stress sis..pk yg baik2 positif je..inshallah ade tu susu..mnta tlg nurse guidekan .nnti dorang tlg sis untk kluarkan susu tu

Nanti da berurut.. Susu akan. Keluar.. Jgn risau.. Doa byk2 supaya baby cepat keluar dr hospital..