Rekod baby kick

Hai. Nak tanya,kandungan berapa bulan start rekod baby kick ya. Saya checkup dekat klinik swasta . Doktor takde pulak bagitau rekod baby kick. Sekarang saya pregnant 7 bulan lebih .

2 Balas

28weeks kne start kire dr 9am-9pm.. mest 10 kicks yg kuat.. kalau kick kuat then ade gerakan lepas2 kick kuat tu xdikire.. kire yg kick kuat je.. so dikire 1 gerakan.. mcm tu..kalau kurang drpd 10 gerakan kne g hospital terus xyah g klinik

1y ago

terima kasih 😁

start 28w

1y ago

ouh okay2. terima kasih 😁