Keguguran

Hai, nak tanya sikit.. Kalau gugur kndungam masih baru masih jadi ketulan darah, pihak hospital akan buang ke?? Atau kita boleh mintak utk ditanam?? Sb kalau gugur wlpn ktulan drh mksd nyer dh jd psnywaan la kn? Kita boleh tanam kn sb hak kita.. Klau buang x thu ke mana nnt.. #bantusharing

1 Balas

Salam Puan, apa yang saya tahu kalau hanya ketulan darah sahaja tak perlu tanam. Tapi kalau dah jadi janin (mempunyai bentuk manusia), yang itu kita boleh tanam.