Minum air gula 2 kali

Hai nak tanya siapa sini minum air gula 2 kali ? .#SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

45 Balas

alhmdulilah sy dua kali mnum air gula dua2 xda sangkut smua normal. ank no5

Saya sis sbb history family🤗. And alhamdulillah tkde sngkut gdm pun

Saya. Masa 1st tri and 3rd tri. Sebab ada family history

5mo ago

perit juga sampai 3kali ye

sy luse kne minum air gula lgi sebb berat naik dlm mse dua minggu

sy kena 3kali,sbb kli ke2 check xda gdm tp bby bsr xsama week.

dua kali mnum first trimester dan third

5mo ago

risau saya juga ni nak minum air gula 2kali ni . skrg baru 20 weeks ..

sya 2 kali minum air gula sbb berat badan naik mendadak

saya pun 2 kali minum. waktu 15minggu dengan 28 minggu

saya dah 2 kali mnum ..nasib baik result okey dua2. .

ermm sy second mnum 21/5 nnti...nervs pn ad..😅😅