Minum air gula 2 kali

Hai nak tanya siapa sini minum air gula 2 kali ? .#SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

45 Balas

4 kali minum sebab history parents, berat naik 30kg thru out pregnancy. Alhamdullilah tak sangkut gdm.

sekarang ni mostly memang minum 2 kali 🤧. saya 2nd minum air gula mimggu depan

5mo ago

saya minum 2 kali Alhamdulilah xsangkut kencing manis

sy mnum 2 kli..masa 8w ngan 28w..alhamdulillah x sangkut..sbb umur 35,faktor berat bdn..

5mo ago

sy xmkn apa..hihi..dri ank no 2 mnum air gula x sangkut..cuma mlm sblum puasa mmg sy dah xmkn..

hai sis,sy minum air gula 2x sepanjang pregnant..1 sbb faktor umo,1 sbb berat naik mendadak..

saya 3x minum air gula sebab berat badan naik saja masa preggy , alhamdulillah semua okay

Hi mommies, nak tanya air gula ni memang kena minum ke setiap kali checkup KK? #firsttime

5mo ago

mmg wajib minum tapi slalunya 2x je sis bkn setiap kali checkup

Sy 2x.. masa T1 okay… T2 sangkut kene gdm.. Now baru masuk T3.. belum mnum lg..

Dah 3 kali dah minum.. huhuhu.. last week kali ke 3 minum… alhamdulillah xlekat pun

5mo ago

Sy slalunya mkn je mcm2 sehari sblm tu… coffee pun minum je… cuma kul 6 tu sy dah start control xmkn la… air je minum… kul 10 nnt bru start puasa…

Saya sbb faktor keluarga ramai yg kencing manis, alhamdulillah lepas dua2 test

saya 🙋 baru je ni haa hahahah yg kedua kali. kali ni rasa nak muntah 😭