Pengalaman hamil kosong

Hai nak tanya siapa ada pengalaman hamil kosong? Boleh share tak apa tanda tanda sebelum tahu tu dan keadaan perut macam mana? Saya first mom selalu overthinking🥹

5 Balas

hai sis ,, tahun lepas saya preggy with blighted ovum .. symptoms keluar darah macam period biasa takde sakit perut ke apa ... pegi kecemasan scan perut ada kantung shj tapi takde janin ... masa tu 6minggu .. so doktor suruh balik n bedrest je ... darah tak berhenti keluar ye .. ngam2 7 minggu keluar darah ketul2 n complete gugur .. test upt pun dah -ve

sy ada 2 pengalaman blighted ovum, yg pertama x ada simptom apa2 bleeding x ada tp sy perasan morning sickness sy tiba2 hilang dlm 8w mcm tu .. yg second sy bleeding terus keluar mcm tu je ..x yh fikir bkn2 ..

Sama saya 2 mgu keluar darah, g hospital cek Dr bg masa 2 mgu utk kantung turun sendri tp skrg xde kelur darah langsung risau kne cuci je nti. Ada apa2 tips tak nk bg turun cpt..

Awakk dah gi scan ke? Doktor bagitahu hamil kosong ke?

4mo ago

Kalau sis scan atas perut tak nampak lagi, boleh buat tvs scan, scan ikot bawah ye