Barang baby

hai nak tanya , saya dah beli barang2 baby semua and saya sekarang confuse nak kena beli tak toiletries baby mcm sabun2 badan baby semua tu or tak perlu lagi untuk sbb ada yg cakap nb tak perlu lagi. bedak untuk tutt baby kena juga ke ? brand apa elok? ada suggestion tak ? #firstmom #firstbaby

22 Balas

Yg btol2 perlu saya rasa utk newborn: Nappy Cream - saya mula2 beli sudocream. Beli yg kecik dlu takut tak serasi ngan baby. Alhamdulillah serasi. Dan saya suka. Cpt surut merah2 ruam dia tu. Selain sudo ade byk lagi brand nappy Cream mcm drapoline. Kena tgk serasian kulit baby. Sabun mandi baby - saya x beli pon sbnrnya sabun masa pregnant. Byk dpt masa bersalin hospital bagi sample. Dari situ dpt sample cetaphill ngan sabun mandi drypers. Dua2 serasi ngan baby. So lps habis pakai sample tu saya beli sabun mandi baby drypers head to toe sbb elok ngan baby. Cetaphill Okay Tp tu la rege nya pon bleh tahan. Telon - saya guna myk anugerah. Botol warna putih tutup warna purple. Even letak kt kesan gigit nyamuk pon cpt surut merah2 kt kulit. Itu 3 je brg mandi anak saya setakat ni. Malam nak tido sapu lotion.