Barang baby

hai nak tanya , saya dah beli barang2 baby semua and saya sekarang confuse nak kena beli tak toiletries baby mcm sabun2 badan baby semua tu or tak perlu lagi untuk sbb ada yg cakap nb tak perlu lagi. bedak untuk tutt baby kena juga ke ? brand apa elok? ada suggestion tak ? #firstmom #firstbaby

22 Balas

beli je sis ada 1 set tapi baby mula2 je mandikan pakai sabun lepas dah bersih stop dulu kalau ada kuning. bedak jangan pakai bawah 6 bulan boleh jadi masalah. lebih2 lagi kawasan kemaluan. kalau baby ada melecet beli sudoku cream dekat farmacy mmg membantu. brand tengok pada kulit baby sendiri . setiap baby kulit x sama. kalau bole beli kecik2 dulu kalau ok teruskan