Barang baby

hai nak tanya , saya dah beli barang2 baby semua and saya sekarang confuse nak kena beli tak toiletries baby mcm sabun2 badan baby semua tu or tak perlu lagi untuk sbb ada yg cakap nb tak perlu lagi. bedak untuk tutt baby kena juga ke ? brand apa elok? ada suggestion tak ? #firstmom #firstbaby

22 Balas

smggu dua pertama sy xpkai ape2 kt baby.. lps tu bru pkai sabun badan je.. bile syampu n minyak rambut kepala naik ruam til now baby da 5bulan xpkai kan lg.. tp kt taska ade la skali prasan tcer pkai kan bedak.. bile sy dpt tau sy xbg pkai kan dlu.. talkum bhye tok baby