Barang baby

hai nak tanya , saya dah beli barang2 baby semua and saya sekarang confuse nak kena beli tak toiletries baby mcm sabun2 badan baby semua tu or tak perlu lagi untuk sbb ada yg cakap nb tak perlu lagi. bedak untuk tutt baby kena juga ke ? brand apa elok? ada suggestion tak ? #firstmom #firstbaby

22 Balas

boleh je beli tuk puaskn hati. kdg kite rase selagi xbeli rase ada benda y kurang je.. hihihi.. sy mndikn ank pakai sabun start umur die 2 bln lbh mcm tu. tu pun xkerap. sabun kn ada chemical smue. kulit baby sensitip. sbnrnye kulit ibu die y sensitif. so assume ank pon sensitif jg.. sy pakaikn sabun bile perlu saje. xselalu pon. tu pun beli ceraphil. bau baby tu sndiri dh wangi. nti dh besar xde dh bau baby tu. rindu nti.. hihihi.. sy xpakai bedak pun. hanya minyak telon letak kt perut, blkg bdn dn kaki je.. nappy cream jgn lupe beli. bnda tu berguna. ada masa baby kerap buang air kecil dn berak..