Ais Ibu Menyusu

Hai nak tanya pendapat, betul ke kalau kita minum ais, anak akan kembung perut sebab ais tu sejuk utk baby, tapi bukan ke apa sahaja jenis suhu air yang masuk dalam badan kita akan automatik diproses oleh badan kita jadi ikut suhu badan kita

1 Balas

Mitos je tu.mana ad minum ais baby blh kembung.sy anak da nk msk 5 takde pula baby kembung bila sy minum ais kecuali sy salah makan.tu yela

4y ago

Mil awak tu ikot sgt style dlu² agknye.inshaallah,minum or makan pape pun kalau niat kita baik anak pun akan baik² aje