Ubat candid V1

Hai nak tanya.. normal ke lepas masukkan ubat ni kat vagina ubat tu x kluar even serpihan pun? Ada effect x pada baby kalau serpihan ubat tu x kluar? Sebab masa 8w pnh masukkan tp esoknya kencing kluar balik masa kncing dan kt pantiliner tapi yg 15w masukkan lagi serpihan lgsg x kluar.

Ubat candid V1
2 Balas

I xpernah guna waktu pregnant tapi dulu pernah guna. mmg keluar. dulu before pregnant smpai skrg pregnant ni I guna medicated feminine wash sdm je.