Pergerakan baby

Hai nak tanya mommy semua, sy pregnant 1st baby dan sekarang dah masuk 27 minggu. Memang normal ke rasa baby bergerak tp rasa dkt bawah perut sahaja tak ada rasa tempat lain? #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

normal la sis kan rahim kat bahagian bawah perut nnt baby dah makin besar baru sis akan rasa gerakan nya pada bahagian lain macam bahagian atas pusat

2y ago

Thank you sis. Tu lah sebab scan pun bukan sebulan sekali tu yg risau juga😅

normal tu sya msuk 30weeks bru dpat rsa baby begerak smpai atas pusat 😂 skrang dh 33weeks sakit dia aduii ngilu geli semua ada 😂

2y ago

Yeke 😂. Memang rasa ngilu dia lagi kuat lah ea. Sekarang masa tidur nk pusing pun susah ada rasa sakit2 dekat bawah perut ni

normal tu.. jgn risau

2y ago

Alhamdullilah. Thank you🥰

Iye. Byk ruang lg di dalam tu. Jgn risau ok ☺️

2y ago

Sama2 enjoy your pregnancy journey ya

normal . jgn risau 😊

2y ago

you're welcome sis 🤭

normal sis..

2y ago

Alhamdullilah. Thank you 😅