Jantina Bayi

Hai Nak Tanya Mommies Dalam Ni. Selalunya Bayi Akan Tunjuk Jantina Dia Didalam Kandungan Berapa Minggu Ya? #ingintahu #firstmom

8 Balas

saya 14 week dah nampak hehe

6mo ago

sama .. Bila bagi tahu laki anak boy juga dia 50/50 .. "Tak lah awak girl nie"🤣🤣😝😝😝.. Boleh ajak gaduh .. Last skali masa last scan saya tak ingat berape weeks suami ada skali tengok boy dia menung 🤣🤣🤣.. Dia nak girl tapi saya awal-ii lagi dah kata rasanya yang no2 nie boy juga,dia tak percaya .. skali scan memang anak tak sorok pun . buka je kaki nya 🤣🤣🤣. doc kata "senang kau dik,tade sorok-ii" ..