Jantina Bayi

Hai Nak Tanya Mommies Dalam Ni. Selalunya Bayi Akan Tunjuk Jantina Dia Didalam Kandungan Berapa Minggu Ya? #ingintahu #firstmom

8 Balas

Saya dh 17w semalam baru g scan. Mula2 baby tknk tnjuk. Dia kepit je kaki dia. Bila dr dh nk hbis check baru dia kangkang hahaha so nampak lah gender

tengok gak kalau bby nk bg kejutan,mmg Dy xnk tunjuk.hehehe,mcm sy 2kali check Dy kepit xnk tunjuk girl n boy

seawal 14 week dah boleh nampak kalau USG cantik, baby bagi kerjasama, dan orang yg scan pun pandai tengok.

slalu 20w keatas blh tgk gender dah. cuma bergantung pd bby la dia nk tnjuk atau tak.

5mo ago

ohh faham. terima kasih

nak tunjuk ikut baby, ikut kepandaian tukang scan,ikut kemajuan mesin scan..

12 week dah boleh nampak kalau baby nk tunjuk & mesin canggih

14week dh bole nmpk.. tp 24week lebih tepat

saya 14 week dah nampak hehe

5mo ago

sama .. Bila bagi tahu laki anak boy juga dia 50/50 .. "Tak lah awak girl nie"🤣🤣😝😝😝.. Boleh ajak gaduh .. Last skali masa last scan saya tak ingat berape weeks suami ada skali tengok boy dia menung 🤣🤣🤣.. Dia nak girl tapi saya awal-ii lagi dah kata rasanya yang no2 nie boy juga,dia tak percaya .. skali scan memang anak tak sorok pun . buka je kaki nya 🤣🤣🤣. doc kata "senang kau dik,tade sorok-ii" ..