Gambar scan baby dari KK

Hai nak tanya kalau waktu scan checkup di KK boleh ka kita ambil gambar guna phone atau nanti doc KK akan bagi gambar print ? Terima kasih yaaa #ingintahu

Gambar scan baby dari KK
12 Balas

Dulu gambar scan baby kat kk tak nampak apa. Kelammm je 😂 nak amek gambar pun tak nampak apa 😄 tapi gambar tu dr lekatkan kat buku pink. So ada je laa kat buku pink. Kalau sis nak gambar scan tu buat kenangan, better scan kat klinik swasta. Gambar jelas 🥰

Xbole guna fon ye sis. Nnt misi bebel. Pastu kita xdapat pun gambar scan tu. Yg dapat macam detail ukuran baby je. Jadi untuk puaskan hati sndri bole la g scan di swasta. Simpan buat kenangan. Saya macam tu la.

Sy scan swasta doct bg gambar tu kat sy. Tp bila scan kk, dia letak gambar tu dalam buku pink jer, kira Utk Rujukan dia. Xleh tanggalkan. So sy rasa kalau Momi nak simpan or frame, boleh scan dekat swasta.

gmbr hitam putih je dpt,tu pn bila print xnampak bby,cuma detail² psl bby je,sbb utk rujukan nurse n doc jela,nk jelas nnt 27w sis try g scan swasta,lg jelas n blh record

kat kk tempat saya,masa scan doc kata tak boleh print out..tapi saya mintak sebab nk tunjuk kat husband..doc bagi je ambik gambar snap guna camera phone

rasanya x blh.. hanya di swasta saja blh.. print scan pun doktor x buat dh skrg hanya utk rekod simpanan klinik shj

setakat scan dkt kk takda gambar baby yg diorg print just tgk dkt mesin scan tu je. Diorg print bacaan sahaja.

Tadi saye g scan kat kk .. ada dr print gambar tu stapler sekali dalam buku pink kita

saya dapat gambar scan tu, Dr stapler dalam buku pink salinan saya..

Scan kk xterang... Print gambar pun xterang.. Pergi swasta