PREGNANT PAKAI NEB

Hai.. Nak tanya, kalau pregnant boleh pakai neb ke? Sebab bila malam, saya selalu rasa sesak nafas/nafas berbunyi… Tak selesa sangatttt.. 😭 Kalau siang okey je..

5 Balas

boleh jer sis,tp kne jumpa doktor dulu bgtau mslh kita.sy itu ari 3x neb doktor refer kecemasan..baru ok. then doktor bg pam oren & pam biru..pam oren 2x sehari pam biru bila perlu..apa2 PON g KK ngadu dgn doktor.

Sy pun sesak nafas sis dr awal peknen.. Refer doc, doc bg simbicort pump.. Tu yg paling sesuai utk ibu hamil.

klau ada asthma pakai yg pump brwarna coklat tu. klau belum diagnose oleh doctor kena pegi tnya doctor dulu

better jumpa doktor ya awak

Tanya doktor ya.