Buku merah/pink

Hai nak tanya kalau kita bukak buku merah kat klinik swasta, nanti boleh ke kalau rujuk pada kerajaan balik?? Bukak buku paling baik pada usia kandungan berapa minggu?

2 Balas

kalau buka buku swasta xpasti bolee rujuk pada klinik kerajaan atau x tapi boleh melahirkan dikerajaan walau bukak buku diswasta.Saya mula bukak buku masa 8w

ada orang cakap paling awal pun kandunga. 9 minggu. kalau kerajaan kena 12 minggu. tak pasti