GDM 33 week 5Days

Hai nak tanya kalau gdm on ubat kebanyakkan mmg doc akan bagi date utk serah diri awal kee ??

4 Balas

yaaa gdm on ubat ke insulin kena serah diri 38week mnx excuse nak raya dlu pon dr x bg. yg second nie tggu keputusan dr sbb yg nie gdm on diet control ja tp bby besar plak.😅 doakan bersalin smooth jaaa aaamin

Yee sy gdm on insuljn tp dah stop n now on ubat n diet.. Dr pakar dah bg date untk serah diri 31/7 nie 38week takleh lebih.. Induce belon.. Klau smpai mase ad tande tak perlu induce

3mo ago

Tp sy kene serah diri awal 😅

Betul. GDM on ubat/insulin ke serah diri on 38 weeks. GDM on diet, doktor bagi masa sampai due date.

ye betul mcm sy ank first kena serah diri 37w