GDM ON DIET

selalu kalau gdm on diet serah diri masa brapa week? #firstbaby #ingintahu #firstmom

6 Balas

Ikut due date . Kalau bsp cantik xde pen merah . Bby size tk besar bersalin ikut due awak . Tak bleh lebih . Awal tkpe doa2 lah bersalin ada tanda2 senng takyah ddk lama2 nak kene induce

Time due date kna brnk.. Xblh lebih.. Klau awl dri due xpe... Lebih dari due, kne induce ubt.. Doc ckp cmtu kt sy.. Sy pom gdm on diet control

Tunggu keluar tanda. And kalau xde tanda juga, mesti serah diri ikut due date. Xboleh lebih dr due date kalau gdm on diet

on diet 40w .. xkena serah diri awal Dari due .. tapi xboleh lebih due

So far follow due date Dr bagi.

rasanya duedate