Similac mom

Hai nak tanya ibu ibu mengandung.. ada tak y minum susu similac mom ney? Before ney sy minum anmum tp mcm manis sgt.. dan bacaan gula paras paras je nak kene kencing manis masa mengandung ney.. so tukar ke susu similac.. hopefully okey la.. ☺️ ada tak ibu pregnant y minum similac ney jugak.. boleh share pengalaman... Okey tak susu ney? 😅#firstbaby #bantusharing #1stimemom #pregnancy

Similac mom
25 Balas

sy gdm..minum frisomum..gula lgsg xde..bila wat bsp bacaan cntik jer..anmum ni gula dia tinggi