Minum Air Gula Kali ke 2

Hai nak tanya boleh ke kalau kita beli air gula dkt swasta tapi kita minum dkt KK masa appointment minum air gula. Agak2 nurse bagi ke tak?

4 Balas

I pernah tanya soalan sama kat misi kk... misi jawab "klu macam tu, baik buat test air gula kat swasta je la" 😅 after that jawapan I terus diam. I dah minum 1st air gula (plain no flavour) kat kk successful no gdm, minggu depan 2nd air gula test, hopefully no gdm sis Cuba tanya misi dekat kk tu... maybe jawab dia sama atau favourable utk sis

inform nurse je. baik minum terus kat swasta. result bawak je ke kk nnt. saya buat mcm tu. tpi ape2 pon tnya nurse dulu.

Ikut KK kot. KK saya nurse bagi jek bawak air gula ada perisa tu. Tapi kena tanya nurse dululah .

Boleh. Kena inform nurse awak.