Ada tak pengalaman mcm saya🥺

Hai nak tanya blh saya mengikut last period kandungan dh 9 minggu tapi scan kandungan 5 minggu je dia ckp 🥺

Ada tak pengalaman mcm saya🥺
2 Balas

Saya pun mcm ni, sebab period cycle saya lebih 28 hari, walaupun regular. Doktor ckp mungkin sebab cycle panjang drpd normal cycle. Doktor akan kira based on usia janin, apa² semoga baik² semuanya, insya Allah. Jaga diri, mommy 💖

period on time x?

7mo ago

kira irregular juga la ni. tak apa nanti scan balik lps 2w tgk mcm mana. klu ada improvement, dktr akn kira based on bsr kantung/janin.