Barang ke hospital

Hai nak tanya, baju baby sepatutnya kena bawak berapa je. Ada yg cakap bawak dua pun ok. Time labour room and time balik. Sbb baby and mommy akan pakai baju hospital je. Kalau baby warded, nurse minta pampers je. Set baju tak perlu. Sbb saye dah pack labour room and for day 1 until day 3, siap ada extra lagi. #firstmom #ingintahu #pleasehelp

5 Balas

Sy bwk 3 set utk selamat ☺️ tak kesah dia pakaikan ke tak, asalkan sy dh sediakan 🤪