Barut

Hai nak tanya. Baby sy boy sebulan baru, barut ni sampai bila kena guna ye.. Firstime baby boy

2 Balas

Melalui pengalaman saya, anak pertama saya guna sampai 9 bulan. anak kedua sampai 6 bulan. Saya guna sebab barut bagus utk atasi masalah ketidakselesaan perut baby. Kembung perut dan keep warm. Saya guna sampai mereka tak muat pun ada juga. Haha. Tengok keadaan anak puan. Anak saya pakai barut dan bedung elok tidur lama.

Kalau sya sampai putus pusat je..😀