Najis baby

Hai. Nak tanya ,baby saya umur sebulan 27 hari . Minggu lepas baru baik demam then najis baby tak secair ni . Lepas tu dh baik demam tinggal selsema saja tapi setiap kali menyusu badan baby akan berak cair mcm ni. Normal ke ? Sy tanya akak saya dia kata normal sebab baby dalam keadaan selsema 😅keliru saya.

Najis baby
1 Balas

time saya dengar doc columbia consult, dia ada cakap. baby baru lahir hari first najis mmg tak lembut tpi start second day sampai la dia besar sikit normal najis cair and colour macam tu. and kalau baby susu formula pun bukan salah susu tp mmg semula jadi kalau warna and cair dia macam tu atau ada kaler lain.