Good or Bad?

Hai. Nak tanya. Adakah bagus minum jamu lepas miscarriage? #advicepls

6 Balas

boleh tapi jangan makan jamu sebarangan. better jamu tu kita buat sendiri 🤗 atleast kita tahu bahan yang kita guna . macam saya , saya guna halba , halia yang dah dikeringkan dengan lada hitam . boleh je nak letak bahan lain 🤗 nanti dah blend semua , masukkan air sikit . kacau sebati . lagi senang blend masa semua bahan tu kering sebab lebih halus kisaran 🤗 dah kacau sebati tu, gentrl dia jadi bebola kecik . keringkan dia kat bawah matahari supaya tahan lebih lama 🤗 kalau nak buat jadi minuman pun boleh , lepas blend tu , terus masuk dalam bekas kedap udara

maaf lmbt reply, saya ambil yg set dd basic + reshi. Moga ada rezeki. Saya suka sbb founder ni langsung x buat marketing, hanya kongsi tips dkt acc dia. Jadi mostly customer yg dtg dpt tahu dri mulut ke mulut

Bagus sangat tp kena kena hati² jangan beli sebarangan 😅 saya penah mintak cleaner opis, org Indonesia buatkan 😁sebab kenal dia & dia pun mmg amalkan jamu yang sama.

2y ago

Okay terima kasih ye

saya ada suka mkn satu produk ni. Alhamdulillah byk membantu saya https://instagram.com/kaksitibidan?igshid=YmMyMTA2M2Y= harap membantu

2y ago

Oh okay terima kasih ye

Oh yeke.. Saya minum jamu jus aura putri. Thank you ye share dgn saya❤️

Boleh mommy tapi hati2 dalam pemihan jamu..cuba mommy cari jamu keep dara..

2y ago

Saya minum jamu jus aura putri