Scan pada minggu ke 10

Hai nak tanya ada x sapa2 kat sini yg pergi scan tapi hanya nampak kantung shj.. Masalah nya alahan tetap ada normal kah?

2 Balas

Pernah scan 12 weeks and nampak kantung saja. Doc ckp tu blighted ovum. Tp depends dgn period sis juga. Kalau jenis cycle panjang, yg scan tu tak accurate sgt. Kalau jenis cycle panjang, maybe blm jadi sgt.

2y ago

Dia jatuh sendiri.

Tak normal. Sepatutnya dah boleh nampak janin seawal 8w. Saya scan 10w dah boleh nampak baby gerak kaki & tangan