Muka breakout teruk..

Hai nak tanya ada tak mommies yg kulit muka breakout teruk camni?? Pakai apa yg nak kurangkan kulit kering?? Tak boleh tahannya kulit naik jerawat n kering pedih dah try pkai momma choice.. Neutrogena pun still tak ok kulit..😢😢 Sblum pregnant tak pernah ada alahan kulit atau apa2..#ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

Muka breakout teruk..
9 Balas

Kalau kering biasanya pakai pelembap tp tulah..nak cari yg serasi ni kena hati². Hormon time mengandung ni blh trigger mslh kulit. Sy pulak muka jd bersih elok tp badan naik jerawat. Stres gakla tgk kan tp nak buat camna. Kena tahan dan sbr je la smp beranak nt 😅