Muka breakout teruk..

Hai nak tanya ada tak mommies yg kulit muka breakout teruk camni?? Pakai apa yg nak kurangkan kulit kering?? Tak boleh tahannya kulit naik jerawat n kering pedih dah try pkai momma choice.. Neutrogena pun still tak ok kulit..😢😢 Sblum pregnant tak pernah ada alahan kulit atau apa2..#ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

Muka breakout teruk..
9 Balas

Sama lah sis sya pun sedang alami😓saya stop pakai cream dan sekrang alhamdulilah makin kurang 😅guna pencuci muka je pakai cream memang x boleh 🤭

2y ago

Owhhh yeke nt sy cuba pkai pncci muka je xpkai krim