Muka breakout teruk..

Hai nak tanya ada tak mommies yg kulit muka breakout teruk camni?? Pakai apa yg nak kurangkan kulit kering?? Tak boleh tahannya kulit naik jerawat n kering pedih dah try pkai momma choice.. Neutrogena pun still tak ok kulit..😢😢 Sblum pregnant tak pernah ada alahan kulit atau apa2..#ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

Muka breakout teruk..
9 Balas

sama breakout teruk. even pakai skincare yg sama, yg gentle dri sblm preggy. give up dah pn dgn semua nh. x suka tgk muka sndri dpn cermin 😔😔😔sbb hormon

2y ago

Kannn lepas tu kna dduk ngadap kipas je muka ni xtahan gatal sgt😢