Thalasemia

Hai, nak tanya ada tak kat sini ibu-ibu yang ada thalasemia pregnant atau dah melahirkan?#firstbaby #mommybuntu #pregnancy

1 Balas

Macam saya, saya hanya anemia in pregnancy tapi bukan thalassemia. Kakak ipar saya thalassemia. Alhamdulillah dia selamat bersalin walaupun sepanjang pregnancy hb dia low. Kakak ipar saya tu pun dah ada 3 orang anak sekarang. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Moga selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻. Take care #TAPsupermoms #TAPactiveusers