kete lowered

Hai nak tanya Ada ke sape2 sini berpengalaman Naik kete lowered time pregnant? Saya Tanya sebab semalam husband saya pergi lowered kan kete sakit badan naik kete Tu asyik terhentak je badan ni. Saya risau baby Ada apa2 ke. Huhu #firstbaby #27weeks

2 Balas

Kete sy lowered. Mmg kurang selesa especially bila ade bonggol. Sy pernah dapat pendarahan mungkin sbb perjalanan jauh dlm 4 5 jam. Sejak daritu suami bawak kete slow je. Paling laju pun 90km/h. Atau naik kete lain yg lagi lembut

saya 1st trimester, baru nak masuk 7minggu. doc pesan, lapik bantal dekat seat baru duduk.