BABY 4 BULAN TANGAN BENGKAK

hai. nak buat mcm mn ye kalau anak bengkak tangan mcm ni? mula mula bengkak bahagian tangan ja, n jari sekali bengkak. kulit jadi tegang merah habis tu. moms ad pengalaman tak atau tips utk surutkn

BABY 4 BULAN TANGAN BENGKAK
6 Balas

Dear, apa2 x normal dgn baby terus bawak pergi hospital ya. Jgn tanya tips kat sini. Dah terlambat nanti nyesal x sudah pulak. Dr je yg boleh tau apa mslh baby awak lps check. Pls bawak bby cepat.

1y ago

kalau takut jawapan yg sama pergi 2nd 3rd option klinik lain awak. jngn pergi kk. dpt kn pendpt dr doctor yg lain juga. takut bukan semut tp binatang bisa yg lain

Hi sis. Tangan anak saya pun pernah bengkak macam ni masa dia 3 tahun. Apa saya buat? Saya bawa gi hospital. Kena tahan ward drip antibiotik 5 hari. Alhamdulillah surut bengkak. 😊

berani nya sis klau sy terus pergi hospital dah tak igt dah nak up2 dekat sini tanya pendpt apa semua..sebab bby lagi kan takut jugak..semoga baby cepat sihat iye..

1y ago

sbb pergi kk depa kata takde ap. tunggu dia surut sndr

cube tuam ...atau letak minyk telon pstu pkaikn sarung tngn supaya baby tak isap tngn nye ..kang pedas pulak sbb dh letk minyk kn ...

1y ago

okay saya cuba buat dgn mnyk

kenapa tak pergi klinik sis ?

X prgi cek klinik k sis