Ok ke tak?

Hai mumy2.. penah x korang mase preg ni. Tapi Rase mcm xpreg? Perut xbape nak nmpak.. xde alahan ape2.. payudara kurang sakit kecuali puting je sikit lebih sikit.. normal ke mcm tu ye? Kadang rase mcm nak g klinik je scan.. sbb risau ape2 jadi kat baby tu.. #17weeks2days

2 Balas

Normal...sy punya lasak n angkt bnda berat to, smpai kna marah dgn suami...now 33w2d, perut dh kdepan, tenaga dh kbelakang, mlas dia mmg x blh bwa bincang🤣🤣🤣, ary2 rsa nk baring je, klau suami x kerja mau bab msk pun sy nk sruh dia y bt

4y ago

Normal ye sis.. alhamdulillah.. lega hati sya

Normal. Saya tak tahu pregnant sehingga saya rasa baby tendang. Time tu 18w baru tahu. terkejut sangat sbb takde alahan langsung.

4y ago

Alhamdulillah.. normal.. takot saya sbb anak 1st.. tq sis😁