Anak first

Hai mumy, sy nak tanya kalau anak firts selalunya keluar tepat" dengan due ke? @ seminggu sebelum due ☺️ due sy 13/4/23 #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby

7 Balas

Bergantung. Ada yg keluar ikut due, ada yg awal, ada yg lambat. Tp nak selamat, masuk je 3rd trimester ni memang kena ready dah sbb bila2 baby boleh keluar. Sy masa anak first baby keluar masa 37w. Anak 2nd ni x tau la awal jugak ke mcm mana

1y ago

mcm sy ank first 38mggu dh kuar...yg second ni 40mggu 1hari bru kuar😅😅

saya anak 1st 37w5d dah keluar 😅.. org ckp anak 1st selalunya lewat..tup2 awal dia keluar..so just prepare barang2 hospital awal yea :)

x kot rsanya..🤭🤭sbb ank sy 2mgu sblm due mst lahir.yg sulung 35week da lahir.alhamdulillah.semua sihat walaupun talasemia trait

Ikut orang jugak sis. Saya anak first 39w lahir. Second 38w lahir 😁

Saya ank first 34 week lahir..dia nk keluaq tgk dunia awai🤣

Tak semestinya sebab saya 38 weeks dah keluar. 1st baby 😬

x jugak .. saya due 21/10 beranak 11/10