Breast pump

Hai mumy, boleh suggest x breast pump ape yg ok ? #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

Semasa hamil saya beli 1 milk collector silicon Autumnz untuk persediaan penyusuan. Lepas bersalin, masya Allah... susu saya banyak, hanyak letak lekat je kat dada, susu mengalir sendiri tanpa dipam. Milk collector tu sedut sendiri. Adik ipar bagi lg satu macam tu, memang elok ada 2 sebenarnya untuk keadaan macam saya.

2y ago

@Tanpa nama: setelah ikuti IG pakar laktasi, sebenarnya saya guna tu bukan pam. Yg saya guna tu milk collector.