Demam selalu

Hai mummy...saya dah lebih 3 hari demam.kdang2 ok kdang2 dmam,badan sakit2.patut pergi hosp atau tak

6 Balas

sy prgi klnik dlu tgk cmne. xok jgk bru prgi hospital. nnti dy akan buat saringan demam. test covid blablabla. kalau okke negatif means just prlh rht n mkn ubt dri klnik je. kalau positif maybe kena tahan or mntk je kuarantin kt rmh kalau dy bg la .

Sy gi klinik ambik paracetamol. Sbb dr ob sy ade bg tau demam berlarutan bahaya utk baby sbb suhu badan panas takut baby rimas kalau lama lama.

Hai. Pergi klinik sis. Nanti doc bagi ubat. Minta yang bersesuian dengan ibu hamil. Jangan biar demam lama²

pergi je klinik .. doktor lebih tahu ape punca .. sy haritu demam habis turun berat badan..

patut awak, jgn biarkan. takut effect ke baby sama.

pergi klinik