Sakit dada pedih hulu hati

Hai mummy's..boleh kongsi tips tak mcm mana nk kurangkn rasa sakit dada dan pedih hulu hati.

2 Balas

sya ni dr xmgandung dan mgandung skrg ni mmg gastrik pedih ulu hati .. cuma ayah sy pesan sarapan makan dlu buah sbelum makan nasi. lpastu makan dlm kadar sikit je.. kurangkan minum air .. tapi nnti lapar balik ulang benda sama .. sbb time mgandung ni mkn sikit dah kyg.. eh da makn lapar balik ha kena layan 🥴🥴 jaga jgn smpai gastrik dtg.. jgn mkn pedas2 ye ni tips ayah sy bagi

dah try makan gaviscon ke awak, minum air halia ke. pastu minta sesiapa urutkan belakang badan

7mo ago

xsure.. doc bagi sya ubat gastrik mkn bil perlu. cuma tya doc dlu