34week

Hai mummy².. Sy nk tnye ade ke sme mcm sy,sy skg tgh prgnant ank ke2 da msuk 34week mslah skg sy sllu skit pgang,prut mgeras kdg² rsa cm sggut tp on off la..dlm 1 ary mmg akn skit,n 1 lg rsa skit dkt kmluan tu smpaikn nk agkt kki pkai sluar pom skit sgt²?

1 Balas

Saya pon sakit kat tulang kemaluan pon. Jangankan nak angkat kaki pakai seluar sakit. Time tido nak kalih kiri kanan pon sakit. Bila nak cangkung buang air kecil pon ngilu je. Tp tu mmg xley buat apa. Sbb kepala bby kat bwh da. Jd dy akn mnekan tulg kt ctu. Tu yg skit.