Minta pendapat

Hai mummy² semua..ad yg blh suggest mkanan atau ubat yg blh mghilangkn sembelit x??? Sy dri first pregnant n smpai skrg dh masuk 26week sembelit x hilng²..tkut terbawak mse dlm pntng nnti..sbb sy ad pnykit buasir.. Terima kasih semua.. #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Sy mkn ubat utk masalah smbelit Atas nasihat dokter.. Alhamdulillah, klu rasa x mmbuang dah berhari2 sy cepat mkn ubat smbelit n nnti sisa tu laju jer kluar tnpa rasa nk mneran. Tp dapatkn nasihat dokter n ahli farmasi dlu sblm mkn ubat smbelit.. 😉