Share procedure bsp

Hai mummy² to be semua. Nak tanya pada mummy yg penah buat bsp sbb sangkut gdm tu, macam mana ye proses bsp ni, yg saya faham untuk first time buat, diorang akan ambik drah kat jari time puasa, breakfast, lunch n dinner. Lepas 2 minggu nanti akan repeat mcm ni jugak ke ? Kalau kita ade mesin check darah tu sendiri boleh ke buat kat rumah tanpa check d klinik ?#SeriusTanya #bantujawab #firstmom

5 Balas

ikut pada kk set test bsp bila. ada yg 2 minggu sekali, ada yg seminggu sekali. yes, repeat cucuk jari ikut waktu yg kk dah ditetapkan. boleh je guna kit sendiri kalau ada. yg penting kena jujur tak tipu tukar bacaan

3mo ago

ouh yeke. ok² tq sis