Bajet barang baby

Hai mummy2 semua. Nak tanya, berapa bajet yg kita kene ada utk sediakan keperluan baby ie pakaian,pampers, set berpantang, stroller.. #anak sulung

1 Balas

Beli untuk ke hospital dlu. Lpastu baru cari yang lain. Bajet ni susah nk cakap ikut ibu2. Ada yg beli baju jenama so mahal la sikit. Mcm saya beli sikit2. Lpastu saya beli jenama biasa je untuk baju tu semua. Sebab baby cepat membesar kan. Stroller beli kemudian. Tp skali beli tu dlam 100 lebih jgk.

4y ago

tulah, sy pun tgh survey2 kt shopee...heee