Tolong saya i’m a first time mum 31 weeks

Hai mummy2 , sbrnya segan nak tanya tapi terpaksa sbb saya tgh panic 😩 Saya tgh bersama dgn suami dan tiba2 terasa air keluar banyak sblum ni takpernah mcm tu . Tu air ketumban ke? Saya first baby jadi saya tak pasti 😭 mohon bantu … #pleasehelp #1stimemom #bantusharing

2 Balas

normal MCM sy dlu becak terus..kemut mesti laju Kluar.. suami tanya panas disiram pelik sangat... pernah oral bertenaga tahan geli sekali mancut muka suami rileks knpe kencing nie

pastikan jgn kluar terlalu banyak.. dan pantau gerakan baby...