Baby membesar

Hai mummy2.. Nak tanya.. Kat sini yg dh msuk 12 minggu 5 hari, perut korang dah membesar ka ? Kenapa saya rasa perut saya tak membesar. Macam sama 8 minggu je..

2 Balas

ikut perut juga awak, saya yg dah 30weeks ni pun orang cakap perut macam x mengandung😌x pelah, tak perlu pikir perut besar ke apa, asalkan baby sihat2 sahaja ..kalau perut besar pun susah juga nak cover nanti, babybump kan aurat

4mo ago

hehehehe tak apa awak, saya pun firstmom juga, tapi mmg ramai kenalan bgthu macam tu lah, kalau tanya doc pun, doc cakap perut tu tak penting, yg penting baby sihat je dalam tu🥰