Jenama apa bagus untuk baby

Hai mummy² mau tanya.. Jenama apa ya paling bagus untuk mandian atau bedak² newborn..? Sy bingung nak pakai kan produk pureen,jhonson baby org jenama anakku? share sikit mummy²

2 Balas

Depends kulit baby sis. Ada yg sensitif. Ada yg tak. Sis try dlu pureen ke. Tp beli yg travel size dlu. Kalau baby sesuai baru beli yg full size

Masa saya nk beli ramai kata pureen bagus utk kulit baby.. so saya pilih pureen dr yg lain tu