33 weeks update!

hai mummy2. genap dah 33weeks. sekejap je masa☺️ xlama lagi je lagi nk jumpa baby. esok sy ade scan detail utk buat insurance baby. lusa ade appt dgn pakar utk injection anti-D rhesus. rhogum. semoga smuanya sihat dan dipermudahkan oleh Allah. risau jugak first time nak tgok baby secara detail. nnti esok sy share yea update detail scan. walaupun scan2 sebelum doctor assume baby girl. tp hati uminya kuat rasa mcm boy. tp xpela dua2 pun sy sgt bersyukur. alhamdulillah☺️☺️☺️

1 Balas

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Semoga selamat semuanya. Allahumma Aamiin. 🤲🏻🤗